بهزی
موتور ناصری لاهیج
موتور ناصری لاهیج، خرید و فروش انواع موتور سیکلت در لاهیجان

موتور ناصری لاهیج، خرید و فروش انواع موتور سیکلت ایرانی و خارجی نقد و اقساط در لاهیجان

انواع موتور سیکلت

زمان مطالعه 1 دقیقه

انواع موتور سیکلت

این روزها و با توجه به ترافیک سنگین موجود در خیابان‌ها، عدم وجود جای پارک، گرانی خودروها و بسیاری موارد دیگر، باعث شده است افراد زیادی به خرید موتور سیکلت علاقه پیدا کنند. اما این افراد اگر به صورت دقیق در خصوص خرید موتور اطلاعات نداشته باشند و از یک راهنمای خرید موتور سیکلت استفاده نکنند، شاید نتوانند موتور مناسب را برای خود پیدا و خریداری کنند

انواع موتور سیکلت

موتور مسابقه ای

موتور مسابقه ای یا (Sport Bike) اولین نوع موتور سیکلتی است که در این مطلب به آن اشاره می‌کنیم. این نوع موتورها سرعت، قدرت، شتاب، قدرت ترمز گیری و قدرت مانور بالایی دارند. افراد حرفه ای معمولاً از این نوع موتورها برای مسابقه استفاده می‌کنند. این موتورها معمولاً به صورت تک سرنشین ساخته می‌شوند و تنها تعداد معدودی از آن‌ها دو سرنشین هستند. حجم و قدرت موتور در موتورهای مسابقه ای بسیار متفاوت است و از 125 سی سی تا 1300 سی سی می‌توان این موتورها را پیدا کرد. وزن آن‌ها هم با توجه به برخی نکات مانند حجم موتور از 125 کیلوگرم تا 235 کیلوگرم متغیر است.

موتورهای استاندارد شهری

موتورهای استاندارد شهری یکی دیگر از موتورهایی هستند که باید در راهنمای خرید موتور سیکلت به آن اشاره کرد. بسیاری از کسانی که می‌خواهند اولین موتور خود را خریداری کنند، معمولاً به سراغ مدل‌هایی می‌روند که در این نوع وجود دارد. این موتورها مدلی ساده دارند و رانندگی ساده و راحت از مهم ترین مشخصه‌های آن‌هاست. این موتورها در حجم و قدرت متفاوتی ساخته می‌شوند که معروف ترین آن‌ها ۱۲۵ سی سی است. بسیاری از شما با معروف ترین موتور این کلاس یعنی هوندا سی جی ۱۲۵ آشنا هستید و آن را در خیابان دیده اید.

موتور کروز

موتور کروز که به آن موتور تفریحی نیز گفته می‌شود، نوع دیگری از انواع موتور سیکلت است. این نوع موتور سیکلت‌ها ظاهر متفاوتی دارند. فاصله میان دو چرخ زیاد، ارتفاع زین کم و دستگیره بلند را باید از مهم ترین مشخصه‌های ظاهری موتورهای کروز دانست. روی این موتورها فضای کافی جهت نصب تجهیزات جانبی وجود دارد و همین امر می‌تواند میزان راحتی راکب را افزایش دهد. به طور معمول حجم موتور، موتورهای کروز ۲۵۰ سی سی است و وزن آن‌ها از ۱۳۵ تا ۳۶۰ کیلوگرم متغیر است.

انواع موتور سیکلت

موتور مسافرتی

موتورهای مسافرتی را باید موتورهایی که از ترکیب موتورهای مسابقه ای و کروز ایجاد شده دانست. این موتورها قدرت، سرعت و راحتی را به صورت یکجا دارند و می‌توان از آن‌ها برای پیمودن مسافت‌های طولانی چند صد کیلومتری به راحتی استفاده کرد. شاید تنها نکته منفی این موتور سیکلت‌ها وزن بالا و بیشتر از ۳۵۰ کیلوگرمی آن‌ها باشد. این امر باعث شده تا راندن آن‌ها به مهارت و قدرت بدنی بالاتری نیاز داشته باشد. موتورهای این مدل از موتور سیکلت بین ۷۵۰ تا ۱۶۰۰ سی سی است

موتور کراس

موتور کراس را باید یکی از انواع موتور سیکلت‌های فرا جاده ای دانست که بیشتر از آن برای رفتن به کوهستان، پرش‌های بند از تپه‌ها و انجام حرکات نمایشی استفاده می‌شود. این موتور سیکلت‌ها به این دلیل که برای این مصارف طراحی شده‌ اند امکانات و تجهیزات مناسب برای تردد شهری را ندارند. از مشخصات این موتورها می‌توان به ارتفاع بالای زین، سیستم تعلیق و فنربندی پیشرفته، کوچک بودن باک و مخزن سوخت و عدم وجود تجهیزات جانبی مانند کیلومتر شمار و راهنما اشاره کرد. پیشرانه این موتورها معمولاً از ۱۲۵ تا ۵۰۰ سی سی حجم دارند.

موتورهای رالی

موتورهای رالی یک نوع دیگر از انواع موتور سیکلت است. باک بزرگ و قابلیت راندن در جاده‌های هموار و ناهموار و از مهم ترین مشخصات فنی آن‌هاست. این موتورها بر خلاف موتورهای کراس از تجهیزات جانبی مانند سیستم روشنایی، کیلومتر شمار، راهنما و بوق برخوردار هستند.

موتور اسکوتر

موتور اسکوتر را باید یکی دیگر از انواع موتور سیکلت دانست که از آن‌ها برای پیمودن مسافت‌های کوتاه درون شهری و روی جاده‌های صاف استفاده می‌شود. موتور آن‌ها معمولاً نزدیک چرخ عقب است و حجم موتور آن‌ها کمتر از ۲۰۰ سی سی است. قطر لاستیک‌ها کوچک، بدنه اسپرت و فانتزی و راندن ساده از مهم ترین مشخصات این نوع موتورها به شمار می‌رود.