بهزی
0
رستوران بیت المندی

رستوران بیت المندی، سرو انواع غذای عربی در دولت آباد تهران

رستوران عربی بیت المندی در تهران با رعایت‌ کردن اصول پخت غذا های عربی و استفاده از ادویه‌ های مخصوص تلاش می‌کند تا تجربه جذابی را برای شما ارائه دهد.

رستوران عربی بیت المندی تهران

زمان مطالعه 1 دقیقه

رستوران عربی بیت المندی تهران

ad icon!

آگهی

عنوان «بهترین سایت ثبت مشاغل ایران در گوگل» روی پست

عنوان «بهترین سایت ثبت مشاغل ایران در گوگل» روی پست

معرفی انواع غذای محبوب و اصلی عربی:

مندی (Mandi):

این غذای سنتی یمنی در سراسر شبه جزیره عربستان بسیار محبوب است. طرز تهیه این غذا کاملا منحصر به فرد است. گوشت و برنج در یک گودال زیرزمینی پخته می‌شود. این روش یک روش باستانی است که از عنصر زمین برای به دام انداختن گرما و دود یا بخار غذا استفاده می‌کند. مندی معمولاً در مناسبت‌های خاص مانند عروسی در عربستان سعودی سرو می‌شود.

دجاج مشوی (Mashwi):

این غذا یک کباب مخصوص عربستان سعودی است که با سینه‌های مرغ بدون استخوان کوبیده می‌شود، مرینیت می‌شود و کبابی می‌شود. مواد معمولی برای طعم دار کردن گوشت عبارتند از پودر ادویه و گیاهان خشک شده مانند پاپریکا یا پودر فلفل قرمز، زنجبیل، سیر، پیاز، فلفل سیاه، نمک، روغن و آبلیمو است. مرغ تند و آبدار معمولا با سس سیر و سالاد مخلوط کنار آن همراه است.

جلمه (Jalamah) :

این غذا برای قرن‌ها در عسیر (منطقه‌ای از عربستان سعودی) یک غذای معمولی بوده است. جلمه با تکه‌های گوشت بره به همراه چربی، پیاز و ترکیبی از ادویه‌های عربی مانند دارچین، فلفل سیاه و گشنیز پخته می‌شود. این غذا اغلب با نان و یا در کنار برنج سرو می‌شود. جلمه را معمولا در مراسمات و جشن‌ها مانند عید قربان درست می‌کنند.

جلاماه(Jalamah):

جلامه یک غذای گوشت بره است که به طور سنتی در منطقه عربستان سعودی تهیه می‌شود. این شامل تکه‌های گوشت بره بسیار جوان است که با چربی، پیاز و ترکیبی از ادویه‌های عربی مانند هل، دارچین، گشنیز و فلفل سیاه پخته شده است. این غذای مخصوص معمولا در مناسبت‌های جشنی مانند جشن عید قربان تهیه می‌شود.

باباغنوش (Baba ghanoush):

بابا غنوش غذای خاورمیانه‌ای است که ریشه لبنانی دارد. باباغنوش از معروف‌ترین غذاهای عربی است که از بادمجان سرخ شده و پوره شده، سیر، روغن زیتون، آبلیمو و تاهینی تشکیل شده است. گهگاهی نعنا، پیاز و ادویه‌های مختلف هم به آن اضافه می‌شود. نام آن از عبارت عربی بابا گنجوج اقتباس شد که در آن بابا به معنای پدر یا بابا است و گنجوج به معنای خراب است که به اختراع فرضی بابا غنوش توسط یکی از حرمسراهای سلطنتی اشاره دارد.

مسقوف (Masqouf):

مسقوف یک غذای دریایی است که در سرتاسر عراق وجود دارد. غالبا نیز به عنوان غذای ملی این کشور از آن یاد می‌کنند. ماهی مورد استفاده برای تهیه ماسقوف معمولاً ماهی کپور آب شیرین است که پروانه شده، مرین شده، روی سیخ میگذارند و در کنار آتش کباب می‌شود. برای اینکه ظاهری ترد داشته باشد، معمولاً ماهی را قبل از پخت با نمک می‌پوشانند، در حالی که اگر ماهی تازه و با کیفیت باشد، ممکن است مرحله مرینیت حذف شود. اگرچه این غذا در سراسر عراق پیدا می‌شود، اما شهرهای کنار رودخانه دجله محبوبیت بیشتری دارد.

مجدره(Mojdareh):

ترکیب گیاهی عدس و برنج یک غذای کلاسیک لوانتین است که بهتر است با سالادهای تازه سرو شود. این غذا با برنج پخته و عدس که با مقادیر زیادی پیاز سرخ شده در روغن زیتون غنی شده است ترکیب می‌شود. هنگام سرو، این ترکیب را با پیاز سرخ شده می‌پوشانند و معمولاً با ماست ساده یا با طعم سیر و نان تخت میل می‌کنند.

کریس (Kris):

یک غذای اصلی در ماه رمضان در بسیاری از کشورهای خاورمیانه یک بشقاب خرگوش است، یک وعده غذایی رضایت بخش که ترکیبی از گندم درشت و گوشت است. این غذا با قدمت چند صد ساله احتمالاً از عربستان سعودی سرچشمه گرفت، اما از آن زمان در سراسر خاورمیانه و هند گسترش یافت.

فلافل (Falafel):

فلافل یکی از غذاهای محبوب عربی در سراسر دنیاست. این فست فود عربی درواقع گلوله‌های سرخ شده‌ای است که با نخود و مخلوطی از گیاهان مختلف به همراه ادویه تهیه می‌شود. فلافل معمولا با انواع سالاد، سبزیجات و سس‌ در نان پیتای یا لواش سرو می‌شود. این غذای فوق العاده معروف و پر از مواد مغذی، در غرب بسیار محبوب است.

حمص (Hummus):

حمص یک پیش غذای عربی است که با افزودن آبلیمو، سیر، نمک، زیره، فلفل قرمز و روغن زیتون به نخود له شده درست می‌شود. این غذا به یکی از معروف‌ترین غذاهای عربی، به ویژه در ایالات متحده و اروپا تبدیل شده است. از آنجایی که حمص هم گیاهی است و هم به راحتی درست می‌شود، می‌توان آن را در هر وعده غذایی گنجاند.

رستوران عربی بیت المندی تهران

فتوش (Fattoush):

این سالاد نان خوشمزه سنتی در لبنان و سوریه رایج است و اغلب در وعده شام سرو می‌شود. فتوش مخلوطی از سبزی‌های مختلف، تکه‌های کوچک نان سرخ شده (نان پیتا) و انار است و هیچ قانون سختگیرانه‌ای برای سبزیجات مورد استفاده در آن وجود ندارد. کلمه فتوش در زبان عربی از «فتح» می‌آید که در لغت به معنای گشایش و پیروزی است.

تبوله (Tabouleh):

تبوله نیز مانند حمص و فتوش یک مزه رایج در جهان عرب است و به عنوان خوراک ملی لبنان شناخته می‌شود. این سالاد با جعفری، نعنا، پیاز، گوجه فرنگی، بلغور، آبلیمو، روغن زیتون، فلفل سیاه و نمک درست می‌شود. تبوله یک غذای بسیار ساده اما با طعمی بسیار متمایز است. طعم این سالاد برای کسانی که برای اولین بار غذاهای عربی را امتحان می‌کنند، بسیار لذت بخش است.
این سالاد معمولاً به عنوان پیش غذا سرو می‌شود و گاهی با نان پیتا و با حمص (هوموس) همراه است. بهتر است تبوله را چند ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید تا طعم آن بهتر شود.

رستوران عربی بیت المندی در دولت آباد تهران با رعایت‌ کردن اصول پخت غذا های عربی و استفاده از ادویه‌ های مخصوص تلاش می‌کند تا تجربه جذابی را به شما ارائه دهد.